Potrivit www.curentul.info, la SGA Hunedoara s-au înregistrat de-a lungul vremii o serie de nereguli.

Astfel, printr-o notă de constatare, având numărul 4170/11.04.2016 s-a stabilit că directorul de la SGA Hunedoara, Burjan Grigorie, a folosit basculanta MS 32-SGA în interes personal, pentru asta semnând 9,84 la sută din foile de parcurs fără a avea această atribuție. Burjan a fost cercetat de o comisie de disciplină începând cu luna iulie și a propus sancțiuni disciplinare. Doar că termenul de prescripție administrativă de șase luni de la data săvârșirii faptei. Așa că directorul ABA Mureș, Blaga Ioan, nu a mai putut decât să constate că termenul de șase luni era împlinit și Burjan a scăpat nesancționat.

În lunile mai-iunie, „în paralel, din dispoziţia directorului Administraţiei Bazinale de Apă Mureş, s-a efectuat şi un audit intern la Sistemul de Gospodărire a Apelor Hunedoara care a evidenţiat faptul că există o serie de neconcodanţe privind întocmirea documentelor justificative în ceea ce priveşte consumul de combustibil la mijloacele de transport şi utilaje terasiere.”

În același timp, www.curentul.info, mai scrie că directorul general al Apelor Române, Nicolae Bărbieru, dispune în luna noiembrie ca o echipă din cadrul Corpului de Control să „efectueze o verificare la SGA Hunedoara în legătură cu aspectele sesizate”, fiind „în curs de elaborare concluziile și măsurile dispuse”, cum a precizat ABA Mureș.

2 răspunsuri

  1. Adica folosesti masinile firmei “cat vrea muschiul tau ” si dupa o perioada se prescrie ! Rahat ! 🙁

  2. Mare grijă că o să vă vină un figurant,unu Gaiu.Ăsta e artizanul cifrelor și tabelelor , adică a aceluia căruia îi ieseau perfect.Numai că,în realitate, când verificam datele prin teamviewer constatăm că mai nimic nu bate cu realitatea,aproape toate fiind “mumulite” așa că mare grijă ce date îi dați pe mână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus