La data de 17 mai 2023, Poliția Orașului Aninoasa a fost sesizată cu privire la faptul că la sediul tehnic al unei companii de telecomunicaţii situat în orașul Aninoasa, în data de 16 mai 2023, a fost a fost indicată o avarie, iar cu ocazia deplasării la fața locului, angajaţii companiei au observat că în  clădire s-a pătruns printr-un geam, iar din interior au fost sustrase și deteriorate mai multe echipamente de telecomunicații.

Poliţiştii, în urma verificărilor, au constatat că persoane necunoscute au pătruns în clădirea respectivă prin forțarea unui geam, iar din interior au sustras mai multe cabluri și baterii de alimentare și au deteriorat echipamente de telecomunicații.

În urma activităților investigative, poliţiştii au identificat un tânăr de 20 de ani, din municipiul Vulcan, cu privire la care au stabilit că, în data de 16 mai 2023, pe timp de zi, a pătruns prin efracție în clădirea tehnică, de unde  a sustras și distrus cabluri și componente de telecomunicații aflate în funcțiune, pe care le-a valorificat (poliţiştii au recuperat 16 kg. de cupru, rezultat în urma arderii cablului sustras).

Față de tânăr, poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru 24 ore, acesta urmând să fie prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus