Premierul Ludovic Orban se întâlneşte, la Palatul Victoria, cu reprezentanţi ai partidelor parlamentare pe tema convocării alegerilor anticipate.

În acest moment,  liderul UDMR, Kelemen Hunor, se află la negocieri. Potrivit Realitatea Plus, ALDE, PMP și Pro România nu se vor prezenta la negocierile de la Palatul Victoria. De asemenea, ALDE și Pro România nu ar fi fost invitate la discuții, potrivit aceleași surse.

Şeful Executivului a declarat, luni, că liberalii vor face toate demersurile necesare pentru a ajunge la alegeri anticipate. ‘Vom continua discuţiile cu formaţiunile politice parlamentare pentru a ajunge la o înţelegere de susţinere a anticipatelor. (…) Vom întreprinde toate demersurile necesare pentru a ajunge la alegeri anticipate. Vom continua discuţiile, negocierile şi poate vom reuşi să-i convingem (pe cei de la PMP – n.r.) să susţină alegerile anticipate’, a afirmat Orban, care a adăugat că PNL nu ia în calcul un scenariu prin care să nu se ajungă la anticipate.

Un răspuns

  1. Maimuta@balamuc.pnl' Mai penibili decat PSD-istii lui Dragnea spune:

    Logica Maimutei: Sica Mandolina face o propunere de Guvern pe care nici el macar n-o va vota ! Cel putin asa s-a jurat…. Sau poaste a mintit si a uitat ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus