Comunicat de presă

Anunț privind deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului de hotărâre privind aprobarea înființării serviciului social fără personalitate juridică ,,Serviciul de Asistență Comunitară” Hunedoara în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Hunedoara și a Regulamentului de organizare și  funcționare a acestuia.

 

  • Prin prezentul proiect de hotărâre se propune aprobarea înființării serviciului social fără personalitate juridică ,,Serviciul de Asistență Comunitară” Hunedoara în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Hunedoara și a Regulamentului de organizare și funcționare a acestuia.
  • Serviciul de Asistență Comunitară Hunedoara este un serviciu social, fără personalitate juridică, înființat și administrat de furnizorul Direcția de Asistență Socială a municipiului Hunedoara. Sediul serviciului social ,,Serviciul de Asistență Comunitară” Hunedoara este situat în Municipiul Hunedoara, Complex Comercial Piața Dunărea, str. Mihai Viteazu, nr. 7A.

 

  • Scopul serviciului social „Serviciul de Asistență Comunitară” Hunedoara este prestarea asistenței sociale la nivel de comunitate pentru prevenirea și depășirea situațiilor de dificultate care pot afecta viața persoanei sau pot genera riscul de excluziune socială a persoanelor.

Documentația aferentă proiectului de hotărâre include:

  • Proiectul de hotărâre (.pdf în atașament)
  • Anexa nr. 1 la proiectul de hotărâre (.pdf în atașament)
  • Referatul de aprobare (.pdf în atașament)
  • Raportul de specialitate (.pdf în atașament)
  • Registrul pentru consemnarea și analizarea propunerilor, opiniilor sau recomandărilor primite (.pdf în atașament)

 

Documentația poate fi consultată:

  • la sediul Primăriei municipiului Hunedoara, Bulevardul Libertăţii nr.17 (panoul de afişaj);
  • la Serviciul Informaţii pentru Cetăţeni şi Relaţii Publice, Monitorul Oficial Local (fosta clădire B.R.D.).

Proiectul de hotărâre se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Informaţii pentru Cetăţeni şi Relaţii Publice, Monitorul Oficial Local.

 

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus procedurii de transparență decizională se pot depune până la data de 03 noiembrie 2022.

Materialele transmise vor purta mențiunea „Propuneri privind dezbaterea Proiectului de hotărâre …..”

 

Propunerile trimise vor fi publicate pe pagina de internet a instituției, la linkul: https://www.primariahunedoara.ro/ro/transparenta-decizionala

 

Nepreluarea recomandărilor formulate și înaintate în scris va fi justificată în scris.

 

Pentru cei interesați există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de hotărâre, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 06 decembrie 2022.

 

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la următoarele date de contact: telefon: 0254/716 322 int. 225, e-mail: consultare.publica@primariahunedoara.ro , persoană de contact: Toma Valerica

 

Publicat la data de 24.10.2022, aflat în dezbatere publică până la data de 06.12.2022.

 

 

Responsabil pentru relația cu societatea civilă

Toma Valerica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus