Vezi ce a spus edilul șef al Devei

„Discuțiile pe care le-am avut cu investitorii, încă de la preluarea mandatului de primar, încep să se concretizeze!

Am semnat cu domnul Jiayong Zhang, directorul general și acționarul majoritar al companiei chineze UE FURNITURE, lider pe piața chineză de producție a scaunelor de birou, un Memorandum de Înțelegere între părți, pentru a asigura condiţiile administrative adecvate necesare implementării cu succes a proiectului investițional UEROM FURNITURE CO., în scopul dezvoltării economiei locale a Municipiului Deva.

Practic, UEROM FURNITURE CO. va investi într-o fabrica de mobilă în Deva, pe o suprafață de 40.000 de metri pătrați, și va produce scaune de birou și canapele pentru piața europeană. Producția efectivă este estimată a începe în prima parte a anului 2021.

UE FURNITURE a fost înființată în 2001 și este una dintre cele mai importante companii specializate în dezvoltarea și producerea scaunelor de birou, a scaunelor de masaj, a mobilierului funcțional și a canapelelor, situată în Regiunea Anji, care este cunoscută ca Regiunea industriei scaunelor din China. Produsele companiei sunt comercializate în peste 60 de țări și regiuni.

Aceștia sunt investitorii serioși pe care ni-i dorim și pe care am reușit să-i convingem să investească în Deva. Iar în lunile următoare vom avea și alte vești bune pentru deveni.

Deva se dezvoltă zi de zi și se transformă, pas cu pas, în orașul pe care ni-l dorim cu toții!

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva”.

Un răspuns

  1. Va fi tot o investiție ca cea de lângă Macon? Adică abandonată după 3 luni din cauza unor matrapazlâcuri făcute de potentații locali?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus