Canalizare pentru 55 de locuințe din Lupeni

Marți, la Lupeni, au început lucrările de extindere a canalizării pentru un număr de 55 de locuințe. Este vorba despre locuințele situate pe strada Pomilor.

„Am început astăzi lucrările de introducere a canalizării pe strada Pomilor din municipiul Lupeni. Împreună cu domnul primar Lucian Resmeriță, am decis să facem această investiție, din resurse financiare proprii, completate cu bani de la Primărie și cu cota parte din dividendele anului 2017 și 2016 cuvenite municipiului Lupeni. În mai puțin de două luni, 55 de locuințe de pe strada Pomilor din Lupeni vor beneficia de canalizare, iar această investiție va fi dublată de asfaltarea drumului de către Primăria din Lupeni”, a declarat marți, Costel Avram, directorul eneral al SC Apa Serv Valea Jiului SA.

Reprezentanții operatorului regional spun că au demarat această investiție pentru cetățenii de pe strada Pomilor, stradă care nu era cuprinsă în proiectul POIM de extindere a canalizării.

Anul trecut, valoarea investițiilor în rețelele de apă și canalizare realizate în municipiul Lupeni a depășit 45 de milioane de lei. Au fost reabilitate rețele de apă în lungime de 17,1 km, rețele de canalizare în lungime de 12,8 km, au fost construite două stații de pompare a apelor uzate, a fost construită o stație de pompare a apei potabile și a fost reabilitată aducțiunea Braia pe o lungime de 2,6 km.

lupeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus