Vineri, în ședința ordinară a Consiliului Județean Hunedoara, va fi aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea Protocolului de predare-primire a obiectivului de investiții finalizat „Colector menajer în Stațiunea turistică Straja - Lupeni”.

Obiectivul de investiții a fost realizat şi recepţionat potrivit Procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor în octombrie 2017 având valoare totală de 1.885.662,52 lei fără TVA, respectiv 2.243.938,40 lei cu TVA.

„Lipsa unui sistem centralizat de canalizare pentru stațiunea turistică Straja din Municipiul Lupeni, județul Hunedoara a avut un puternic impact negativ asupra desfășurării normale a activităților turistice din stațiunea Straja generând mari dificultăți de autorizare a funcționării unităților de cazare și de alimentație publică.  În aceste condiții, la nivelul Consiliului Judeţean Hunedoara s-a hotărât realizarea obiectivului de investiții ,,Colector menajer stațiunea turistică Straja – Lupeni”, investiţie care presupune construirea unui colector menajer pentru preluarea apelor uzate menajere, din stațiunea Straja până în Municipiul Lupeni”, susțin reprezentanții CJ Hunedoara.

Colectorul menajer (conductă de apă uzată) care leagă sistemul de canalizare din Staţiunea turistică Straja cu reţeaua de apă uzată din Municipiul Lupeni, în lungime totală de 5.133,10 metri, este format din:

Obiect 1-Tronsonul de la Staţia sosire telegondolă – la Staţia de plecare telegondolă (Zona parcare), cu valoare de 953.803,61 lei, alcătuit din:

  1. conducta de canalizare, PEHD, PN 16, Dn 200, lungimea de 2.674,50 m
  2. cămin, din beton armat monolit, (inclusiv container suprateran) , 1 buc.
  3. cămine de vizitare, PEID, rupere presiune, Dn 800, 23 buc.
  4. subtraversări-traversări prin conducte de protecţie , 3 buc.

Obiect 2-Tronsonul de la Staţia de plecare telegondolă  – la colectorul din Mun. Lupeni, str. Liliacului nr. 11,  cu valoare de 1.290.134,79  lei, alcatuit din:

  1. conductă de canalizare, PVC, SN8, Dn 250, cu lungimea de 2.458,60 m
  2. cămine de vizitare, din beton cu rama si capac compozit, Dn1000, 56 buc.
  3. cămine de racord, Dn 400, 68 buc.

Un răspuns

  1. niculitageo@hotmail.com' Nicolae spune:

    Si Hunedoara a predat Casa de Cultura(Teatru ) si acum sta inchisa ! s-ar putea sa aiba surprize ! 🙁 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus