Liberalii îi acuză pe pesediștii hunedoreni că se folosesc de directorii deconcentratelor în campania electorală

Președintele PNL Hunedoara, Lucian Ovidiu Heiuș, a declarat astăzi că PSD Hunedoara se folosește de directorii instituțiilor deconcentrate în campania electorală. El a prezentat într-o conferință de presă o invitație din partea PSD la o acțiune pe care social-democrații urmează s-o aibă astăzi în comuna Șoimuș.

Heiuș a arătat că la acea întâlnire cu locuitorii satului Bejan sunt invitați și directori ai instituțiilor la o dezbatere publică. „(…)Acești oameni sunt toxici pentru România prin tot ceea ce fac (n. red.: Dragnea și camarilla lui din PSD, potrivit lui Lucian Heiuș). (…)Organizația PSD Șoimuș vă invită la o dezbatere publică (…) cu reprezentanți ai următoarelor instituții: Direcția Silvică, Direcția de Cadastru, Casa de Pensii, APIA, AFIR.

Se vor dezbate probleme ale comunității. Au subjugat întregul stat. Cum poți să chemi directori și funcționari publici la întâlniri politice? Asta înseamnă statul paralel. Este inadmisibil ca oameni plătiți din bani publici să meargă la întâlniri politice și să folosească instituțiile publice în folosul unui partid!”

3 răspunsuri

  1. peteranton68@gmail.com' Cetățean din județul Hd spune:

    Domnule Heius ăstia de la PSD sunt mici, pe vremea MARINARULUI CE FACEATI??? Mergeati cu câinele si cu pisica, adică cu toți angajații!! Sau ATI UITAT ??? Acuma nu mai avet de ce să vă agățatati nu mai aveți subiect de discutat ATATA știți, atâta va duce capul domnule finanțist!!!

  2. renemarone@gmail.com' rene marinoiu spune:

    Ce face PSD-UL e impardonabil? Înțeleg că ambidextrul la numărat case Werner, e pardonabil în împarțialitatea sa fără cusur, plătită din aceiași bani publici ca șefii deconcentratelor?

  3. renemarone@gmail.com' rene marinoiu spune:

    Ce face PSD-UL e impardonabil? SĂ Înțelegem că ambidextrul la numărat case Werner, e pardonabil în împarțialitatea sa fără cusur, plătită din aceiași bani publici ca șefii deconcentratelor? Adică domnului WERNER i se fâlfâie perpendicular pe statul paralel susținut de PSD…, aha, domnul BUȘOI, brelocul provizoriu al președintelui în alegerile pentru București, zice că statul e subjugat? Desigur, în mintea domnului Bușoi, statul românb e un bou. Un bou subjugat de PSD. Credeți-mă, Cu Orban și Rareș, cu Roman de la Alba în partid și WERNER-președinte, BUȘOI SE PRICEPE LA BOI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus