Apa Serv Valea Jiului a inaugurat, joi, un nou popas turistic, la Morişoara – Vulcan, în apropiere de staţia de îmbarcare a telegondolei spre Pasul Vîlcan, potrivit informatiavj.ro.

Popasul este amplasat chiar în fața stației de clorinare Morișoara, situată pe drumul de acces spre Pasul Vîlcan.

”Am inaugurat astăzi un nou punct de popas cu apă potabilă gratuită pe care, împreună cu colegii de la Apa Serv Valea Jiului, l-am realizat la Vulcan, în fața stației de clorinare Morișoara, situată pe drumul de acces spre Pasul Vîlcan, înaintea stației de pornire a telegondolei. Este al patrulea obiectiv de acest fel pe care Apa Serv îl pune la dispoziția comunității și a turiștilor în Valea Jiului. Sunt mândru de faptul că am reușit, alături de colegii mei, să facem și aceste locuri de popas care, dincolo de utilitatea lor deja demonstrată, aduc în atenție și un mesaj ce poate constitui un adevărat motto pentru activitatea noastră: Prețuim cu adevărat apa, abia atunci când e secat izvorul”,a  declarat directorul Apa Serv Valea Jiului SA, Costel Avram.

Este cel d-al patrulea obiectiv de acest fel pe care Apa Serv îl pune la dispoziția comunității și a turiștilor în Valea Jiului.

39391345_1855441307870927_1533368208742940672_n

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus