SCM Deva s-a clasat pe locul I la Campionatul Național al arcașilor, de la Oradea. Clubul a primit trofeul „Cheia de Aur”.

Concursul a fost destinat diviziilor de arc olimpic, arc compound şi barebow (seniori-senioare, juniori-junioare), pe distanţele de 50 şi 70 de metri, 80 de sportivi de la 15 cluburi întrecându-se pe Stadionul Universităţii la Campionatul Naţional.

La această ediţie a Campionatului National, CS „Redpoint” Oradea a avut iniţiativa să acorde un trofeu transmisibil destinat locului I în clasamentul pe cluburi.

„Cheia de Aur” este placată prin galvanizare cu aur de 24 de karate, amplasată pe o placă de lemn de stejar antichizat, pe care este gravat cu laserul numele clubului câştigător şi anul în care a obţinut titlul.

„Am dorit să facem o competiţie de nivel european, ceea ce a însemnat mai mulţi bani şi mai multă muncă. Semnalele sunt că am reuşit, pentru că am fost felicitaţi de toţi cei prezenţi pentru organizare. Iniţiativa cu Cheia de aur a fost bine primită de toţi concurenţii”, a precizat Mircea Stroe, preşedinte Redpoint.

Primul nume gravat este cel al SCM Deva, care au adunat cele mai multe puncte, pe locurile următoare clasându-se CSŞ Unirea Iaşi şi CSM Iaşi. Trofeul este transmisibil până în 2020, an în care clubul care îl obţine îl poate păstra definitiv.

Sursa: bihon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus