Sergiu Neag și Sabin Ardelean, agresorii polițistului de la Bretea Română, rămân în continuare după gratii. Tribunalul Hunedoara le-a menținut arestul preventiv.

Miercuri, pe rolul Tribunalului Hunedoara s-a desfășurat o nouă ședință de judecată în cazul celor doi tineri hunedoreni, Sergiu Neag și Sabin Ardelean, acuzați de tentative de omor.

În cadrul acesteia, magistrații hunedoreni au decis să le mențină arestul preventiv și astfel le-au respins cererile de înlocuire a măsurii preventive. Hotărârea are drept de contestație în 48 de ore.
Totodată, cei doi inculpați au fost audiați în fața instanței, iar următorul termen a fost stabilit pentru data de 17 septembrie.

Hunedorenii au fost arestați preventiv după ce în noaptea de 7/8 februarie a.c., l-au forțat pe agentul principal Paul Nelu Obreja, șeful Postului de Poliție din comuna Bretea Română, în vârstă de 32 de ani, să iasă cu mașina în decor. Ajutorul polițistului a fost solicitat la un caz de furt, însă bărbatul nu a mai apucat să ajungă la fața locului. Pe drum, cei doi l-au agresat în trafic, până ce acesta s-a răsturnat și a rămas încarcerat în fiarele contorsionate ale mașinii.

În urma accidentului, Paul Obreja a fost rănit grav, având coastele rupte, un plămân perforat, scalpul luat de pe cap, dar și alte răni.
De la Spitalul din Deva polițistul a fost transferat la Spitalul din Timișoara, fiind externat abia la sfârșitul lunii aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus