Președintele Consiliului Județean Hunedoara dă asigurări că, la mijlocul lunii iunie, Spitalul Județean de Urgență va avea un nou manager.

Luni, la finalul ședinței de plen a CJ Hunedoara, președintele instituției a declarat că, în această săptămână va fi publicat anunțul pentru concursul în urma căruia va fi desemnat noul manager al Spitalului Județean de Urgență din Deva. Unitatea medicală este condusă de manageri interimari din luna septembrie a anului trecut.

Cel mai probabil, licitația privind dotarea aripii noi a SJU Deva va demara după instalarea unui nou manager.

„Căutăm soluții pentru a începe licitația în vederea dotării. Trebuie să găsim și posibilitatea legală pentru implicarea unor sume. Licitația va fi organizată de Spital pentru că spitalul are specialiști pentru ceea ce înseamnă dotări. Primul lucru pe care îl vom face este desemnarea unui manager. În cursul acestei săptămâni va fi publicat anunțul, iar la mijlocul lunii iunie vom avea un manager. Și pe noi ne interesează să cheltuim banii pe care ni i-a repartizat Ministerul Sănătății”, a declarat Mircea Bobora.

Aripa nouă a SJU Deva a fost finalizată în decembrie 2016, iar construcția a fost finanțată de Ministerul Sănătății în cadrul proiectulu de reparații capitale.

Un răspuns

  1. Maine e vineri, cand mai publica anuntul?
    Selectia o sa o faca tot “specialistul” Stefoni, concursul o sa fie tot asa o mascarada ca si pana acum?!
    Managerul o sa fie “ales” tot dupa aceleasi criterii ca si pana acum?
    Daca nu=si schimba optica in ceea ce priveste modul in care se conduce si organizeaza un spital, o sa fie rau de tot!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus