Recursul IPJ Hunedoara a ajuns pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel. Ei vor decide dacă Mircea Moloț își poate recupera permisul port-armă.

Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara a înaintat recurs după ce Tribunalul Hunedoara a dispus restituirea permisului de port-armă al fostului președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloț.

Soluția pronunțată de Tribunalul Hunedoara: Admite în parte acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Moloţ Mircea –Ioan în contradictoriu cu pârâtul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara şi în consecinţă: Constată încetată măsura suspendării dreptului de deţinere, port şi folosire a armelor letale şi neletale faţă de Moloţ Mircea Ioan. Dispune anularea adresei nr. A/9/09.02.2016 emise de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi în consecinţă restituirea permisului de armă tip B seria B nr. 043484 emis la data de 01.03.2010. Respinge în rest cererea. Obligă pârâtul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara la plata către reclamantul Moloţ Mircea la plata sumei de 50 lei cu titlu de cheltuieli de judecată (27.10.2016)

Dosarul se află acum pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia care urmează să stabilească primul termen al recursului. 

Permisul de port-armă al fostului președinte a fost ridicat în urma începerii urmării penale în dosarul de corupție instrumentat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

4 răspunsuri

  1. Daca nu ar fi mason , ar mai fi in libertate ? 🙂 🙂 🙂

  2. Mason? poate KGB-ist.

  3. O sa-si recapete multe, acum cand la putere a ajunsul tatucul penalilor-Tariceanu si infractorul Dragnea!
    O sa ne treaca prin foc si sabie acest guvern si acesti infractori care se joaca cu vietile noastre dupa bunul lor plac!

  4. Cum? A facut IPJ HD recurs? Nu se poate.! Pai seful militienilor, adica liviu dumitru, e sluga lui molot ca doar el la pus sef. Si oe militianul bataus goga fan iosif.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus