În perioada postului, credincioșii caută să se apropie mai mult de Dumnezeu, pornind în pelerinaje în cele mai îndepărtate țări. Puțini știu însă că pe teritoriul țării noastre se află unele dintre cele mai vestite morminte făcătoare de minuni.

1. Mormântul Părintelui Arsenie Boca

La mormântul de la Mănăstirea Prislop, din județul Hunedoara, se perindă zilnic sute de pelerini. Anual, pe 28 noiembrie, mii de oameni sunt prezenți la slujba de pomenire a celui mai mare duhovnic român al secolului XX. Cei care vin în vizită la mormânt povestesc cum resimt o bucurie enormă odată ajunși acolo, unii sunt atât de copleșiți de emoție încât leșină.
Părintele Arsenie Boca a făcut o serie de predicţii, cu mulţi ani înainte de moartea sa, legate de criza din România, dar şi de faptul că Bucureştiul ar putea fi afectat de o calamitate.

2. Mormântul preotului Ilie Lăcătușu

Pe porțile cimitirului „Adormirea Maicii Domnului” din București pășesc zeci de oameni îndurerați care vor să-și găsească liniștea sufletească la mormântul preotului despre care se spune că împlinește dorințele fierbinți ale celor aflați la ananghie, care au credintă nestrămutată în Dumnezeu.

3. Mormântul părintelui Iustin Pârvu

Lăcașul sfânt de la mănăstirea Petru-Vodă a devenit loc de pelerinaj pentru credincioși. Aceștia vin în număr tot mai mare după ce au auzit că la capul duhovniocului se petrec lucruri ce nu pot fi explicate. Călugării susțin că au loc fenomene incredibile legate de condițiile atmosferice exterioare.

4. Mormintele făcătoare de minuni din Cimitirul Bellu

Acestea sunt: mormântul pentru mame și copii, cel pentru rugăciuni pentru părinți, mormintele preoților care aduc liniștea și a cardinalului care ascultă necazurile, mormântul care ocrotește familia, cel al băiețelului care are grijă de călători și al Olguței (care vindecă bolile), mormintele maicilor care protejează femeile și al episcopului Aftenie, vindecătorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus