La mulți ani!

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, împlinește astăzi 55 de ani. El s-a născut în data de 15 iulie 1965 la Hunedoara.

La mulți ani!

5 răspunsuri

 1. silviaticula@yahoo.com' Ticula Silvia spune:

  La mulți ani fericiți și sănătoși!!!

 2. florinsandu_ro@yahoo.com' Florin S spune:

  Va doresc sanatate si La Multi Ani ! Nu si partidului din care faceti parte, ce bine ar fi sa avem un primar harnic si independent.

 3. sclavuldoamnei@yahoo.com' Petrică Lucică Gherman spune:

  Sunt Lucică Petrică Gherman și îți doresc – La mulți ani! Să nu te superi pe mine că mă duc la televizor la senatoare, adică la mămica mea, Eleonora Carmen Hărău, și te înjur. Ea mă pune. Să mă ierți și că o să candidez dar tu știi că eu nu vreau să câștig. Mi-a promis mămica postul de administrator special la CEH. Eu acolo vreau. O să vezi că nu o să te încurc: o să iau cam cu 20 de procente mai puțin ca tine la Primărie. Să știi că nu eu am vorbit cu Danda să se retragă, ci senatoarea.

  • boboutanu2016@gmail.com' Dan Bobutanu spune:

   Stai linistit Luci, eu te respect pentru pupincurismul de care dai dovada iar limbile tale-n anusul meu si-al Duamnei mi-au dat mereu fiori. Ca-ntotdeanu va voi oferi sinecuri si mangaieri pe capul plat contra votului din Consiliul Local. Iar daca n-o mai merge in PSD voi veni in PNL sa betonam impreuna Hunedoara. Pup-o pe Duamna, dar, hmm, stii tu, nu prea apasat ca se excita si adu-i aminte ca astept geamantanul cu euroi. Al tau prieten si sef Dan “Bascula” Boboutanu.

 4. eleonoraceasmechera@yahoo.com' Eleonora Carmen sau Carmen Elena pe Facebook spune:

  La mulți ani, dragă Dan! Sunt senatoarea Eleonora Carmen Hărău. Pe facebook îmi mai spun și Carmen Elena, ca să mă pot lăuda singură. Nu îl lua în seamă pe Petrică Lucică Gherman, el e doar un fricos și un clevetitor, care citește și acum cărți cu mușchetari. Noi suntem adversarii tăi, dar știm că vom pierde alegerile locale. Eu mă zbat, că doar eu muncesc în partidul ăla. Nu am cu cine, dragă! Sunt toți niște tâmpiți care nu înțeleg nimic. Nu îți dau nume, dar îi știi și tu, că doar din fundul tău i-am luat și i-am băgat în pârțul meu senatorial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus