În mai puțin de 1 lună se vor deschide circulației Loturile III și IV ale autostrăzii A1

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a aflat joi pe șantierul autostrăzii A1 Lugoj – Deva, loturile 3 și 4 din județul Hunedoara.

În urma evaluărilor la fața locului, ministrul a dat asigurări că tronsonul Șoimuș – Ilia va fi deschis traficului rutier în aproximativ două săptămâni.

„Până în data de 15 august 2019 dăm drumul circulaţiei pe loturile III şi IV, concomitent”, a declarat ministrul Transporturilor. Asta înseamnă că se va putea circula pe autostradă de la Sibiu la Arad pe aproape întregul traseu al autostrăzii (excepție făcând porțiunea de nouă kilometri dintre localitățile Holdea și Margina – unde se vor construi deja celebrele tuneluri pentru urși care vor costa peste 280 de milioane de euro)

La întâlnirea de pe șantier au participat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram și deputatul Laurențiu Nistor.

autostrada 2

Reprezentanții județului au ridicat problema amenajării intersecției DN 76 cu DN 7, a sectorului de drum național 7A care urmează să fie trecut în administrarea DRDP Timișoara și a drumului național 66A care ar putea deschide Valea Jiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus