O delegație formată din 21 de sportivi hunedoreni, legitimați la Clubul Sportiv O-Ka-Do Hunedoara, vor participa în acest sfârșit de săptămână la ediția a II-a a Cupei Banatului la karate.

Competiția are loc sâmbătă, 5 aprilie, în Sala Sporturilor din Timișoara, cu începere de la ora 9. Potrivit reprezentanților clubului de karate hunedorean, sportivii vor încerca să obțină cât mai multe medalii în probele de kata și kumite ale competiției. „Noi ne dorim să ne întoarcem învingători de la Timișoara. Deși copiii sunt la început, așteptările noastre sunt mari”, spune Marian Vasile, președintele CS O-Ka-Do Hunedoara. Karatiștii hunedoreni se află la a doua competiție de acest gen, prima participare fiind la Orăștie.

O-Ka-Do Hunedoara este un club sportiv relativ tânăr, înființat la sfârșitul anului trecut. Sportivii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani se antrenează în sala de sport a Colegiului Național „Iancu de Hunedoara”, sub îndrumarea instructorului Adrian Crețu.

Cupa Banatului se desfășoară sub egida Federației Române de Karate. La competiție vor participa 250 de sportivi de la 22 de cluburi din țară.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus