Ultimă lună a anului ne aduce întotdeauna bucuria și emoția așteptării Crăciunului și a Anului Nou. Cei mici se vor bucura și în acest an de surprize și momente plăcute pe care le oferă Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat cu Colegiul Național „Decebal” din Deva.

Mpoș Crcăiun este pregătit să amenajeze un atelier în curtea bibliotecii, atelier ce va fi deschis publicului în perioada 18-19 decembrie 2023, începând cu ora 16:00, iar vizitatorii sunt așteptați cu mult drag și cu bucurie.

Pe standurile Atelierului se vor găsi numeroase și variate obiecte confecționate de elevi de la Colegiul Național „Decebal” din Deva (de la cei mai mici, din clasele pregătitoare, până la cei de clasa a VIII-a). Oricine va dori va putea cumpăra podoabe de Crăciun, figurine din diverse materiale, semne de carte, felicitări, obiecte decorative, toate fiind rodul talentului și imaginației celor mici.

Dorim ca în „Atelierul lui Moș Crăciun” să anticipăm mirajul Crăciunului, sărbătoare atât de mult așteptată de noi toți, dar în special de copii.

 

Cu deosebită considerație,

Manager Ioan Sebastian Bara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus