Care este motivul.

Consiliul Județean Hunedoara va lua în discuție proiectul privind aprobarea închiderii temporare a circulaţiei rutiere  pe drumul județean DJ  685, pe tronsonul cuprins între: Baraj Gura Apelor (km 33+290) – Cabana Rotunda (km 48+700)

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara – Serviciul Rutier, prin adresa nr. 146980/19.04.2018 a comunicat ,,Acordul de principiu” privind închiderea temporară a circulației rutiere pe tronsonul cuprins între  Baraj Gura Apelor (km 33+290) – Cabana Rotunda (km 48+700) deoarece prezintă risc din punct de vedere al circulației rutiere până la restabilirea stării de normalitate conform procesului verbal întocmit în data de 16.04.2018 de către membrii Grupului de Suport Tehnic”, se arată în motivarea deciziei.

Închiderea temporară  a circulaţiei rutiere pe acest tronson se impune, spun reprezentanții CJ,  deoarece „datorită fenomenelor de îngheț-dezgheț și a ploilor abundente au dus la formarea unei ravene (gol) în structura de rezistență a drumului existând pericolul de surpare al acestuia.”

2 răspunsuri

  1. Si pe drumul de la Bos–Grosi arbori uscati cazuti peste arbori tineri verzi la un vant ori ce masina poate fi lovita dar nu e unul ci mai multi nu stiu de care primarie apartine de ce cei din trafic nu semnalizeaza problemele ?

  2. Iata cum se promoveaza turismul in Retezat . Ar trebui , pe aceiasi logica inchise drumurile spre satele slab populate , care se vor depopula de tot si problema e rezolvata . Consiliul Judetean si prefectura oare nu analizeaza de ce Hunedoara si Deva nu au descarcare de pe autostrada (decat o intoarcere ridicola in drum la Soimus ) si Sebesul cu 25 000 de locuitori are trei ? Romanii pentru dezvoltrea zonelor cucerite construiau drumuri , Consiliul Judetean si Prefectura le inchid ! Rusine ! 🙁 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus