O adolescentă de 15 ani a dispărut fără urmă de aproape o săptămână.

Mama fetei a anunțat dispariția acesteia în data de 18 octombrie. Femeia le-a spus polițiștilor că fiica ei a plecat în seara zilei de 17 octombrie de la adresa unde locuiesc (fără forme legale, în municipiul Deva), cu intenția de a se merge cu trenul în municipiul Ploiești, județul Prahova, pentru a-şi vizita o prietenă.

TUDORACHE ȘTEFANIA-MORENA (foto) era îmbrăcată la momentul dispariției cu un hanorac și bluză de culoare neagră, colanți negri și era încălțată cu pantofi sport, de culoare gri.

Fata are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 m., greutate 65 kg., ten deschis, corpolentă, ochi căprui, păr șaten, lung până la nivelul umerilor.

În cursul acestui an, fata a mai plecat voluntar de la domiciliu, fiind depistată pe raza municipiului Deva.  În urma sesizării, poliţiştii au demarat de îndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării minorei  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

sursa: sursadevest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus