VIDEO. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în centrul Aradului, mai exact în zona teraselor, pe Bulevardul Revoluţiei colţ cu strada 1 Decembrie 1918.

În imaginile surprinse de un utilizator al reţelei de socializare Facebook, unde a şi fost postat video-ul pot fi văzuţi mai mulţi nuntaşi şi o mireasă dansând lângă ambulanţa – care avea aprinse semnalele luminoase – în care motociclistul primea îngrijiri medicale.

Însă nuntaşii dansau înainte de a ajunge ambulanţa la motociclist, la momentul la care acesta stătea întins pe jos, aşteptând primul ajutor. Cel puţin aşa spun cei care au filmat imaginile. Potrivit martorilor de la faţa locului, muzica de petrecere răsuna dintr-un autoturism marca Mercedes ML, cel care a şi fost mijloc de transport pentru nuntaşi şi mireasă.

Frapant este faptul că nuntaşii şi mireasa au dansat peste 20 de minute în mijlocul intersecţiei (strada 1 Decembrie 1918 şi Bulevardul Revoluţiei), pe trecerea de pietoni, blocând parţial drumul, transformând centrul Aradului într-un bâlci, ignorând total motociclistul ce zăcea întins pe jos, aşteptând ambulanţa, iar mai apoi în timp ce cadrele medicale îi acordau îngrijiri la faţa locului.

În ceea ce priveşte accidentul, reprezentanţii IPJ Arad au declarat că motociclistul, un cetăţean italian în vârstă de 50 de ani, conducea o motocicletă marca Aprilia pe strada 1 Decembrie 1918 şi ajungând la intersecţia cu Bulevardul Revoluţiei, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a lovit o bordură, iar apoi s-a răsturnat cu motocicleta.

aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus