Dacă aveți informații, sunați la 112!

 Update: Cele două minore au fost găsite de către polițiștii TF în gara Simeria. 

În data de 12.11.2019, în jurul orei 07:35, Poliţia Oraşului Uricani a fost sesizată de administratorul unei case de tip familial din Uricani despre faptul că minorele Stoica Alexandra Carmen (în vârstă de 14 ani) și Nagy Andreea Ioana (în vârstă de 13 ani ) au plecat de la casa de tip familial în data de 12.11.2019, în jurul orei 00:00, și nu au mai revenit.

Minora Stoica Alexandra Carmen prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,64 m., greutate aproximativ 57 kg., păr șaten, tuns lung, ochi căprui, față ovală (semne particulare: tăieturi pe antebrațul stâng). Aceasta era îmbrăcată cu  o geacă de fâș neagră, cu glugă, blugi negri cu genunchiul drept rupt,  iar  în picioare purta ghete de culoare neagră, cu fermoar.

Minora Nagy Andreea Ioana prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,51 m., greutate aproximativ 47 kg., păr blond, cu vârfuri verzi, până la nivelul umerilor, ochi verzi, față ovală (semn particular: degetul inelar al mâinii stângi îndoit). Aceasta era îmbrăcată cu geacă de ski, negru cu albastru, cu glugă, blue- jeans albaștri, iar în picioare purta ghete de culoare roz.

Minorele nu au mai fost plecate voluntar de la centrul din Uricani, însă sunt în evidență cu plecări voluntare din familie și de la centrele unde au fost internate în perioada anterioară.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări celor două minore, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celor în cauză  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Sursa: IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus