Cum au încercat să dea lovitura

În data de 12.06.2018, în jurul orei 04:20, Poliţia Municipiului Lupeni a  fost sesizată despre faptul că două persoane au aruncat un bolovan şi au spart geamul unui magazin din localitate, de unde au sustras mai multe  cartușe de țigări (în valoare de aproximativ de 2.000 lei).

În cauză s-a constituit echipă operativă, poliţiştii reuşind, cu sprijinului administratorului magazinului (care locuieşte în apropiere) prinderea în flagrant a unuia dintre prezumtivii autori ai furtului, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Vulcan, care a fost condus la sediul Poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta a fost ajutat la comiterea faptei de un tânăr de 19 ani, din municipiul Vulcan, (aflat sub măsura  controlului judiciar),  care a reușit să fugă de la fața locului  cu bunurile sustrase.

În urma activităților de cercetare penală întreprinse cu sprijinul poliţiştilor  Poliției Municipiului Vulcan, s-a reușit depistarea tânărului de 19 ani. Faţă de acesta, procurorul de caz a dispus cercetarea în stare de libertate, în timp ce faţă de celălalt bărbat, prins în flagrant, a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus