Miercuri, 27 noiembrie 2019, a fost efectuată recepția lucrărilor executate în cadrul proiectului „Amenajare sens giratoriu la intersecția DN66 cu strada Dealului, Municipiul Petroșani, județul Hunedoara”.

74431007_2594157370672782_6558407604928774144_o

Proiectul inițiat de Primăria Municipiului Petroșani a fost avizat atât de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, cât și de Poliția Română, amenajarea intersecției urmărind decongestionarea traficului la schimbarea direcției de mers din intersecție, fluidizarea circulației auto și pietonale, dar mai ales scăderea riscului de accidente rutiere. Lucrările executate au fost finanțate din bugetul Consiliului Județean Hunedoara, în baza unui contract de asociere încheiat în acest an.

„La acest proiect s-a lucrat efectiv două luni, deși termenul de finalizare era de 8 luni. Am demonstrat cu fapte că, în această iarnă, aici nu se va circula în condiții de șantier și că proiectul va fi finalizat. Am învins, spunem noi, scepticismul celor care nu credeau că ne vom onora la timp promisiunile. De acum, circulația se desfășoară în condiții care sperăm să elimine riscul de accidente și să fluidizeze traficul spre și dinspre orașul Petrila”, a declarat Costel Avram, administrator public al județului Hunedoara.

„Este o investiție care rezolvă o problemă care era care era în acest punct și Consiliul Județean s-a implicat în ceea ce înseamnă realizarea investiției ca și în alte investiții în Valea Jiului. A rezultat o lucrare care eficientizează transportul rutier și creează siguranță”, a declarat Mircea Flaviu Bobora, președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Lucrările la acest obiectiv au început efectiv în luna septembrie a acestui an.

 

 

Biroul de presă

Un răspuns

  1. ciprian54@yaho.com' Valea Jiului spune:

    Felicitari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus