Printre județele vizate de escroci se numără Hunedoara, Timiș și Dolj.

Poliţiştii constănțeni au identificat și reținut 3 persoane bănuite de comiterea de înșelăciuni prin metoda câștigării unui premiu.

Urmare a investigațiilor efectuate și a două percheziții domiciliare, una pe raza localității Târgu Jiu şi cealaltă pe raza satului Nisipari, comuna Castelu, județ Constanța, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Constanța cu sprijinul luptătorilor Serviciilor de Acțiuni Speciale din Constanța și Gorj au identificat 3 persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 39 de ani, bănuite de comiterea unei infracțiuni de înșelăciune.

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 71 de ani, despre faptul că, la data de 12 noiembrie a.c. a fost determinată să plătească suma de 21.000 lei, de către o persoană care s-a recomandat a fi reprezentantul unei televiziuni și pentru a intra în posesia unui premiu oferit de o societate de telecomunicații, trebuie să trimită prin transfer bancar suma respectivă.

Polițiștii au stabilit că, P.D., în vârstă de 39 de ani, din comuna Șotrile, județ Prahova, împreună cu Ț.M.A., în vârstă de 26 de ani, din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj și cu C.I.C., de 33 de ani, din comuna Șotrile, județ Prahova, stabilit fără forme legale în localitatea Nisipari, comuna Castelu, Județ Constanța, ar mai fi sâvărşit în perioada octombrie-decembrie 2015 încă 6 infracţiuni de înşelăciune cu acelaşi mod de operare pe raza judeţelor Timiş, Hunedoara, Dolj.

Faţă de cei trei suspecţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore urmând ca la data de 16.12.2015, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.

observator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus