Poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală

La data de 02.06.2020, în jurul orei 16:45, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Hațeg, au depistat pe DN 66, în localitatea Pui, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Baru, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Tot în data de 02.06.2020, în jurul orei 07:45, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Bucura, din Lupeni, autoturismul condus de un tânăr de 29 de ani, din Lupeni, cu privire la care s-a stabilit, în urma verificărilor, că nu posedă permis de conducere.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  fără poseda permis de conducere.

 

În data de 02.06.2020, la ora 09:22, un bărbat de 50 de ani,  din municipiul  Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani, la trecerea de pietoni din dreptul unei stații de alimentare cu carburanţi,   nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat o femeie de 72 de ani, din Petroșani, care traversa regulamentar strada, pe trecerea pentru pietoni.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul de Urgență din  Petroșani, unde, ulterior, a decedat.

 Poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus