Au fost întocmite dosare penale

 

În data de 04.07.2020, în jurul orei 00:02, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Petroșani, au depistat, pe strada Venus din municipiul Petroșaniun bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, testul efectuat indicând o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au prelevat mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

În data de 05.07.2020, ora 00:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism ce se deplasa pe strada Progresului, din localitatea Hațeg, condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Lupeni, care în urma testării cu aparatul alcooltest, a indicat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere valoarea indicată de aparatul alcooltest, bărbatul a fost condus la spital, acesta refuzând a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, cercetările în cauză fiind continuate de către lucrătorii din cadrul Formaţiunii Rutiere  Hațeg.

         

 

În data de 05.07.2020, ora 09;39, un bărbat în vârstă de  82 din  Hunedoara, în timp ce conducea un  autoturism pe DJ 687 Peștișul Mare din municipiul Hunedoara, când a ajuns la intersecția cu DJ 708 E (drumul Nandrului) a efectuat un viraj la stânga și nu a acordat prioritate de dreapta unui autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Romos, pe care l-a tamponat.

În urma impactului pasagera din partea dreaptă față a autoturismului condus de bărbatul de 82 de ani, o femeie de 71 de ani, a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au a fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus