S-au deschis dosare de cercetare penală

 

 

La data de 26.07.2020, în jurul orei 03:50, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Hărău, care conducea un autoturism pe DC 129, în localitatea Hărău. În urma controlului efectuat, aparatul alcooltest a indicat un  rezultat de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

Tot în data de 26.07.2020, în jurului orei 05:20, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 55 de ani, din  municipiul Brad, care conducea o autoutilitară pe DJ 761, în localitatea Șoimuș. Şi acesta a fost testat cu aparatul etilotest, în cazul său rezultatul fiind de 0,57 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 27.07.2020, în jurului orei 01:40, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Șoimuș, în timp ce efectuat activități de supraveghere şi  control al traficului rutier  pe raza comuna Brănișca, au oprit un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Brănișca.

În urma verificărilor în bazele de date,  poliţiştii  au constatat că bărbatul  aflat la volan figurează  cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat, pentru abateri anterioare.

 

În cele trei cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

În data de 26.07.2020, la ora 12:00, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată cu privire la faptul că la o unitate spitalicească s-a prezentat o tânără care a declarat faptul că, în jurul orei 09:30, a fost victima unui accident rutier produs pe DN 66, pe raza localităţii Bănița.

În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana implicată în evenimentul rutier, o tânără de 19 ani, din comuna Pui, în timp ce conducea un autoturism pe DN66, pe sensul de mers Hațeg – Petroșani, în localitatea Bănița, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției şi a lovit parapetul din partea stângă a sensului de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a tinerei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus