Au fost deschise dosare penale

 

 

La data de 28.07.2020, în jurul orei 17:15, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 60 de ani,  din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe strada Gheorghe Barițiu, din Hunedoara. În urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,18 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 28.07.2020, în jurul orei  20:00, poliţiştii au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe bulevardul Dacia, din municipiul Hunedoara, care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul avea dreptul de a conducere autovehicule suspendat pe o perioadă de 30 de zile, pentru abateri anterioare, la regimul circulaţiei rutiere.

 

        În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

La data de 28.07.2020, în jurul orei 21:00, o tânără în vârstă de 23 de ani, din comuna Vălișoara,  în timp ce conducea o bicicletă pe DC 21 (drum ce face legătura între localitatea Băița și cariera de calcar din apropiere), din direcția Vălișoara, spre localitatea Șoimuș, nu a adaptat viteza corespunzătoare acelui sector de drum, fapt pentru care a căzut pe carosabil. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a tinerei, care a fost transportată la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

 

       În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal.

Sursa: IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus