FC Hunedoara a pierdut vineri meciul jucat în play-off-ului Ligii a III-a la fotbal împotriva liderului Becicherecul Mic (1-2) și, astfel, și-a diminuat semnificativ șansele la promovare. Totuși, conducerea hunedorenilor are ca obiectiv câștigarea tuturor meciurilor până la finalul campionatului și reatragerea publicului la stadion.

Potrivit lui Dan Stroia, organizatorul de competiții al clubului hunedorean, dacă FC Hunedoara câștiga meciul mai erau șanse la primul loc. „Chiar dacă am pierdut și nu mai avem șanse la promovare, în continuare ne dorim să câștigăm toate jocurile. Încă nu știu ce va fi de la vară, dar obiectivul clubului a fost ratat și numai o minune ar mai schimba ceva. Totuși, ne dorim ca prin ambiția și jocurile bune ale echipei, în timp să reatragem la stadion publicul hunedorean”, afirmă Dan Stroia.

Fostul jucător din generația de aur a Corvinului Huneodara a spus pentru Hunedoara Liberă.ro că se lucrează la niște proiecte pe fonduri europene pentru modernizarea bazei sportive Michael Klein. „În comparație cu alte orașe, noi avem la Hunedoara o bază sportivă, piste de atletism și terenuri de fotbal, dar trebuie modernizate”, ne-a spus Dan Stroia.

FC Hunedoara se află pe locul 3, la 12 puncte distanță de Becicherecul Mic cu 5 etape înainte de finalul campionatului Ligii a III-a la fotbal. Următorul meci, „negru-albaștrii” îl vor disputa vineri, 16 mai, împotriva „milenarilor” de la Giarmata, echipă cu care a remizat, scor 1-1, în prima etapă a play-off-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus