Atenție, acesta vă poate afecta emoțional!

Preluare actualdecluj.ro

Actualdecluj.ro a stat de vorbă cu doctorița Alina Popa, internată la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, după ce a fost depistată pozitiv cu Covid19.

„Mă simt foarte rău, am niște dureri mari de cap, mai greu și cu lumina. Mi-am luat un algocalmin. Nu-s fizic bine, mă tem. Rugămintea mea. Aveți grijă de medicii care au rămas. Aveți grijă de personalul care a rămas în spitale. Trebuie să îi protejați pe ei în primul rând. Testată toată populația (…) Mă tem pentru fetița mea.  Mi-e ușor teamă. Mint dacă aș spune că-s vitează. Nu sunt vitează. Inclusiv acel scenariu negativ l-am luat în calcul. Pe toate le-am luat”.

20 răspunsuri

 1. Multa sanatate si curaj Va imbratisam_ apartinatorii ing Giurgiu pe care l ati tratat cu mult profesionalism si caldura.

 2. bejanvaleriu20@gmail.com' Bejan Valeriu spune:

  Multă sănătate vă doresc că avem nevoie de dumneavoastră

 3. pstraja@yahoo.com' Țopan P. spune:

  Multă sănătate dumneavoastră și familiei!

 4. manuela000@yahoo.com' Manuela Mihaiescu spune:

  Multă sănătate și putere sa lupți cu boala, ești o fire puternica și Dumnezeu te va ajuta.

 5. ionescudoina@yahoo.com' Tudor Ionescu spune:

  Va uram multa sanatate si putere sa luptati cu boala! Cu siguranta va veti face bine! Dumnezeu va va ajuta sa treceti cu bine peste aceasta incercare!

 6. anaeugenia@gmail.com' Brașovean Ana-Eugenia spune:

  Însănătoșire grabnică 😘

 7. Sanatate,putere,totul va fi bine.

 8. Marian.liliana.florentina@gmail.com' Marian Liliana Florentina spune:

  Multa sanatate! Doamne ajută pe toată lumea!

 9. Floricaursa@yahoo.com' Florica ursa spune:

  Dumnezeu sa va dea putere sa rezistați.

 10. magdalenatitu@yahoo.com' Magdalena spune:

  Multa sanatate va doresc.Sunt asistent medical si merg la lucru în fiecare zi cu teama.Sper sa treceti cu bine peste aceasta încercare.

 11. dafinco@yahoo.com' Dafin Cosmin spune:

  Multă sănătate doamna doctor !

 12. In Germania se fac teste doar daca esti banuit de corona. Nu se fac profilactic!!!

 13. silvia.szakacs@yahoo.ro' szakacs silvia spune:

  Stimata doamna doctor, Domnul sa va ocroteasca ,sa treceti cu bine si sa va vindecati ! Sa fiti rasplatita macar cu o parte din binele pe care dumneavoastra l-ati facut! Este nevoie de dumneavoastra sanatoasa la spital pentru a alina suferinta a mi de oameni si la tot atatia sa le oferiti sprijin moral cu profesionalismul si onestitatea care va caracterizeaza !

 14. Dumnezeu sa te ocrotească! Să poți trece cu bine!

 15. stela.hagestein@yahoo.com' Hagestein Stela spune:

  Mii de ganduri bune pentru o insanatosire cat mai grabnica !

 16. Emiliahamos537@gmail.com' Hamos emilia spune:

  Însănătoșire grabnică va transmite o bolnavă de cancer care va asteapta cu nerăbdare sau mai bine zis cu disperare pt a continua tratamentul ! Sanatate la întreaga familie ! Munian Adriana

 17. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa treceti cu bine de acest rau!

 18. Dna Dr.,
  Se spune că ,,mâna care mișcă leagănul, mișcă lumea”…
  Dumnezeu – Cel Care v-a daruit harul de a fi MAMĂ, de a alina durerile, EL vă va trece biruitoare și prin focul acesta!
  Credeți numai!
  Vă îmbrățișam și ne rugăm să vă întoarceți cât mai curând la fetița dvs. Și la cei dragi…

 19. traian_oproni@yahoo.com' traian oproni spune:

  Nu am putut decat sa plangem ! Impreuna, noi v-am simtit apostolatul si harul cu care v=a determinat suferinta propriei mame, sa va daruiti viata pe jarul din altarul sferintei muribundului, sa v-a daruiti jertfindu-va pentru ultumele clipe, tragand mai mult decat insasi murubunzi,i de firave clipe de viata ce nu mai merita traite, intr-un sistem justitionar care v=a umilit si care nu va merita. Daca extista pronie cereasca va vom primi din nou printre noi, in inimile noastre incapabile de reconostiinta ce o meritati ! Doamne ajuta ! Traian si Dana din sarmizegetusa

 20. Un om minunat. Un înger între oameni care pune toată ființa sa în folosul celor aflați în suferință. Muncă de apostolat!!! Lucrează zilnic în spital de la 7 dimineața până aproape de 10 seara. Vorbește cu calm, cu multă înțelegere și iubire cu fiecare om necăjit care vine să-i ceară ajutorul. De multe ori vedeam că nu mai poate și totuși nu se lăsa. Și cât timp a lucrat la Institutul Oncologic din Cluj Napoca a fost foarte, foarte apreciată. Tot așa este și în prezent! Cunosc personal toate acestea deoarece viața, cu încercările ei, m-a adus în prejma acestei ființe minunate. O mână de om, o ființă firavă însă cu o inimă cât un munte, cât o țară! Noi toți avem nevoie de acești oameni minunați, așa a rânduit Dumnezeu. Trebuie să-i iubim, trebuie să-i apreciem la justa lor valoare și să conștientizăm cât de importanți sunt EI pentru noi. Nu putem să-i pierdem din cauza ignoranței unora. Vă rog, pe toți care ascultați acest mesaj, să-l faceți cunoscut mai departe astfel ca să ajungă și la cei care au ignorat de-a-lungul deceniilor SĂNĂTATEA cu tot ce implică ea, și așa cum spune și doamna dr.Alina Popa: să facă ceva măcar acum în al doisprezecelea ceas pentru SĂNĂTATEA ACESTUI POPOR. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe acești APOSTOLI ai umanității!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus