Părinţii unei fetiţe de 2 ani şi 3 luni au descoperit că fiica lor este agresată de îngrijitoarea unei creşe din Piatra Neamţ, după ce i-au pus copilei în gentuță un dispozitiv de înregistrare audio.

Totul a început în luna septembrie. Atunci, părinţii au observat că micuța este agitată, că se trezea din somn plângând și nu mai voia să meargă la creşă.

Îngrijoraţi, oamenii au decis să-i pună fetei în gentuță un dispozitiv de înregistrare audio, dar nu au găsit nimic în neregulă.

O lună mai târziu, fetiţa le-a spus părinţilor că o doamnă a dus-o la baie, a pus-o cu faţa la un perete cu mâinile întinse pe perete şi a bătut-o. Potrivit tvmneamt.ro, agresoarea era îngrijitoarea de la creșă.

Revoltaţi, părinţii i-au pus din nou dispozitivul de înregistrare în gentuţă. În înregistrare se aude cum fetiţa este lăsată să plângă ore în șir fără să intervină cineva, dar şi cum este agresată fizic şi verbal. Acelaşi tratament le-a fost aplicat şi celorlalţi copii, cu vârste între 9 luni şi 2 ani şi 3 luni, atmosfera din creşă fiind una de teroare.

Copiii se aud cum se îneacă la masă cu alimente, fiind forţaţi să mănânce, printre ţipete şi urlete, dar şi bătăi. De semenea, se pot auzi expresii ca: ”Stai pe oliţă, că-ţi sucesc capul la spate’’, ”Dă să te schimb că te-a adus mă-ta nespălată, c…ă la fund, nesimţito!”.

În urma agresunii, părinţii fetiței au depus plângere la poliţie.

Materialul, pe larg, aici.

sursa: tvneamt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus