Performerii din Petroșani au adus cinci medalii prețioase în Valea Jiului la gimnastică aerobică. Zece sportivi de la Clubul Sportiv Școlar Petroșani au participat în acest week-end la Campionatul Național de Gimnastică Aerobică aflat la cea de-a XIX-a ediție și Cupa Farul aflată la a XV-a ediție, cele două concursuri desfășurându-se simultan.

Regalul de gimnastică a debutat sâmbătă la Casa de Cultură din Constanța, unde au participat gimnaști de la 10 cluburi sportive din țară.

Micuții din Petroșani au reușit să obțină la grupa de juniori II, individual masculin, locul I – Daniel Savoc. Sportivii petroşăneno au obţinut aur și la perechi, juniori III – echipa formată din Nicoleta Elena Patrichi și Daniel Savoc. Prima medalie de argint a fost câștigată la trio – juniori III de Andreea Șotângă, Elena Patrichi și Daniel Savoc. Cea de-a doua medalie de argint a fost câștigată la perechi – juniori III de Darius Branda și Andreea Șotângă. Ultima medalie de argint a fost obținută, duminică, la proba de grup unde au participat Daniel Savoc, Darius Branda, Andreea Șotângă, Nicoleta Patrichi și Alexandra Popa, aceștia fiind la cinci miimi de primul loc.

Cei mai mici participanți au reușit să obțină și ei un loc fruntaș în clasamentul de la perechi, este vorba de locul IV la perechi – Noemi Klauszman și Vlăduț Popa. Alături de premianți au mai participat și Adina Tiurean, Cristian Chelaru și Andreea Negrea.

Gimnaștii petroșăneni au fost îndrumați în această competiție de cele două antrenoare, Elena Becze și Luminița Tomescu, care i-au pregătit minuțios la orele de antrenament.

Sursa: gazetadedimineata.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus