Un autocar a fost implicat într-un accident de circulație pe Drumul Național 1, în județul Bihor.

UPDATE: ISU Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Uileacu de Criș spre Urvind, a unui accident rutier între un autocar în care se aflau 24 de pasageri și doi șoferi și un autoturism.

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului autoturismului, care, din nefericire, a fost declarat decedat, iar echipajele medicale și pompierii paramedici au efectuat evaluarea de specialitate a celor 26 de persoane aflate în autocar, din care, doar conducătorul auto, care prezenta excoriaţii la nivelul membrelor inferioare, a necesitat îngrijiri medicale, acesta refuzând însă transportul la spital.

 

– Știrea inițială – 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Oradea – Cluj, în zona localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor, a avut loc o coliziune între un autocar şi un autoturism.

Mai multe ambulanțe au fost solicitate imediat la fața locului. De asemenea, polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea vinovăției.

Circulaţia rutieră este blocată.

Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute, traficul să fie reluat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus