Un timișorean a fost împușcat după ce a fost prins la furat motorină din rezervorul unui autocamion, pe autostradă.

S-a întâmplat noaptea trecută, la Arad. Poliţiştii Secției nr. 1 Poliție Rurală Arad au surprins în flagrant, noaptea trecută în jurul orei 2.30, în zona parcării de pe autostrada A1, la km. 530 pe sensul de mers Arad – Timișoara, trei persoane care sustrăgeau aproximativ 200 de litri de motorină, din rezervorul unui autotren aflat în parcare.

Oamenii legii au acționat ca la carte. I-au somat pe hoți, iar dacă aceștia nu s-au oprit, au pus mâna pe pistol. ”Deoarece la somarea verbală a poliţiştilor, cei trei au încercat să fugă şi chiar să oprească acțiunea polițiștilor, s-a executat foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare. Întrucât aceştia au încercat să fugă cu un autoturism, poliţiştii au executat mai multe focuri de armă, unul din cei trei fiind rănit superficial la picior”, explică Ovidiu liber, ofițerul de presă al Poliției Arad.

În final, au fost prinşi şi identificaţi Alin A., Claudiu B. şi Cătălin B., toţi din judeţul Timiș. Persoana rănită la picior a fost transportată la Spitalul Județean Arad pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ulterior a fost condusă la sediul IPJ Arad pentru continuarea cercetărilor.

Tot noaptea trecută, un alt timișorean a fost prins la furat combustibil. Un tânăr de 27 de ani, şofer al unei firme de transport, a fost surprins de director în timp ce sustrăgea combustibil din rezervorul unui autovehicul. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Sursa: Pressalert

Foto: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus