Cum a ajuns femeia pe mâna polițiștilor.

În data de 04.12.2018, în jurul orei 17:30 poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Petrila în timp ce supravegheau traficul rutier pe strada Republicii, din oraşul Petrila, s-au autosesizat despre faptul că, un autoturism care circula pe strada Minei, odată ajuns în intersecţia cu strada Republicii, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist care circula pe strada Republicii pe direcţia Petroşani-Petrila, intrând în coliziune cu acesta.

În continuare poliţiştii au stabilit faptul că, autoturismul era condus de către o femeie în vârstă de 37 de ani,  din Petrila, care a declarat verbal faptul că nu posedă permis de conducere.

Biciclistul, nu a suferit vătămari corporale, fiind doar speriat, şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto, a relatat verbal faptul că,  a luat cheile de la autoturismul iubitului ei, după care l-a condus, pornind de pe strada Tudor Vladimirescu, intenţionând să ajungă în municipiul Petroşani. Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, iar în urma testării acesta a indicat  valoarea de 0,00 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furtul în scop de folosință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus