Nu poti arde un corp dacă nu este tranșat, așezat în bucăți”

Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, desemnat de Baroul București, după ce cauza a fost mutată la DIICOT București, spune că la audieri criminalul a recunoscut că a pus cadavrul întreg în butoiul unde apoi l-a incinerat. El a declarat că a incinerat-o pe Alexandra, că au rămas resturi, că nu s-au topit de tot.

„A precizat că a pus-o netranșată, a pus-o în perioare în acel butoi”, a declarat avocatul din oficiu a lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Antena 3.

„Nu poti arde un corp dacă nu este tranșat, așezat în bucăți. Dacă s-ar fi degajat o astfel de căldură, nu mai rămânea niciun pic de ADN, pentru că la o astfel de temperatură nu mai trăiește niciun fel de celulă. Sunt chestii ilogice din punct de vedere tehnic”, a afirmat și Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Acesta din urmă și-a arătat nemulțumirea cu privire la faptul că familia Luizei nu a fost oficial informată de vreun rezultat al comparației dintre ADN-ul luat de acasă de la fată și cel găsit în casa groazei.

PE ACELAȘI SUBIECT:

OFICIAL – DIICOT confirmă decesul Alexandrei: CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDURERATE!

ANALIZĂ – Filmul complet al tragediei de la Caracal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus