Prin colaborarea interinstituțională se oferă posibilitatea cetăţenilor judeţului nostru de a se întâlni cu reprezentanţi ai Biroului Teritorial Alba – Iulia a Instituţiei Avocatul Poporului.

„Continuând această acţiune, aducem la cunoştinţa cetăţenilor judeţului Hunedoara care doresc asistenţă juridică în raporturile pe care le au cu instituțiile și autoritățile publice că se pot prezenta la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Hunedoara joi, 10.03.2016, începând cu orele 1030pentru a putea discuta cu reprezentanţii Biroului Teritorial Alba – Iulia a Instituţiei Avocatul Poporului”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului. 

2 răspunsuri

  1. Buna ..am o in trebare .sunt de trei ani in judecata Cu mama mea” mía cirut copilu meu ca o doare inima .nu am vrut sai dau copilu dar aisistat foarte mult .si l-am dat sa o vada .ca spunea k moare si nu il mai vede .a venit fratele meu si . i l-am dat. Doar pentru o zi .si adoua zi ma dus dupa copil si mama in ceput la scandal sa dea k sprei paralizant .si am chemat organele de polite ..dar nu au facut nimic ..!! Eu am de pus alocatiea copilor in banca .si judecatoarea a blocat bani fiul meu pandelea daniel Eduardo ..va rog sa imi spuneti daca este bine cea facut doamna judecatoare ..??? I-a tai si spazura nu judeca de loc bine ..eu ma judec pentru dreptu copilului meu ..si ei ma judeca pe mine k marturi mincinosi care i au platit mama sa minta de mine ..!!spunetim dumneavoastra daca este corect ???

  2. Va rog sa ma contactati 0730689425 va multumesc!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus