Liberalii încep campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii la Președinția României a lui Klaus Iohannis. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele organizației județene a PNL Hunedoara, Tiberiu Balint.

Liderul PNL Hunedoara a anunțat că, în județul Hunedoara, liberalii și-au propus să strângă pentru Klaus Iohannis un număr de 35.000 de semnături. „Targetul la nivel național este de peste 2 milioane de semnături, noi ne-am propus în județ un target de 65.000 din care 35.000 de semnături  trebuie strânse de PNL. Cele 30.000 sunt targetul colegilor din PDL”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă Tiberiu Balint care a adăugat că 20% din semnăturile asumate de liberali vor fi strânse de la locuitorii Devei.

Potrivit liderului PNL, campania de va derula în două moduri. Primul presupune contactarea membrilor PNL din județ de către reprezentanții partidului care vor merge din ușă în ușă pentru a obține semnăturile pentru Klaus Iohannis. „În al doilea rând vom aplasa un cort unde devenii sunt invitați să semneze pentru domnul Iohannis. Cortul PNL va fi amplasat între orele 16-20 în fața Ulpia Shopping Center”, a declarat Tiberiu Balint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus