Suma reprezintă 20% din cota de 18,5% din impozitul pe venit.

Consiliul Județean Hunedoarta va aloca în ședința oridnară de vineri, 14 decembrie suma de 185.949 lei orașului Uricani pentru susținerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală.

Printr-o solicitare înaintată conducerii CJ Hunedoara, Primăria Orașului Uricani solicită suma de 5.800.000 lei pentru cofinanțarea unui număr de 11 proiecte de interes local. Printre acestea se numără eficientizarea energetică a blocurilor, modernizarea străzilor și a drumurilor vicinale, reabilitarea dar și construcția unei noi grădințe, modernizarea sistemului de iluminat și actualizarea Planului Urbanistic General.

„Prin prezenta vă aducem la cunoștință situația extrem de dificilă cu care ne confruntăm datorită lipsei resurselor financiare la nivelul unității administrativ-teritoriale Uricani în mod deosebit ne referim la nevoia de a putea asigura partea de cofinanțare a proiectelor cu finanțare europeană în care suntem implicați”, se arată în solicitarea semnată de primarul Dănuț Buhăescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus