Un bărbat de 37 de ani, care a fost înțepat de viespi pe o potecă din Masivul Retezat și a acuzat o formă de alergie la veninul acestor insecte, a fost salvat miercuri de echipe ale Salvamont Hunedoara care au plecat în ajutorul victimei pentru a-i acorda primele îngrijiri impuse de asemenea situații.

“Bărbatul prezenta simptomele unei alergii la înțepătura de viespe. Echipe ale salvamontiștilor din zonele Poiana Pelegii și Lacul Bucura l-au preluat de pe un traseu situat între Poiana Pelegii și Lacul Bucura și l-au transportat spre barajul Gura Apei, până în locul unde poate urca o ambulanță”, a declarat, pentru AGERPRES, șeful Serviciului Public Județean Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

În ultimele patru zile, salvamontiștii din Retezat s-au confruntat cu alte două situații de criză, după ce un cioban și un student au fost mușcați de vipere.

AGERPRES

3 răspunsuri

  1. Nu stiam ca viperele inteapa, stiam ca musca :)) Dar or fi vreun hibrid intre vipera si viespe, o fi vreo viespera , doar voi puteti stii :))

  2. victor@yahoo.com' Pop Victor spune:

    Serios?? Intepati de vipere??

  3. Si pe mine m-a muscat o viespe (nevasta mea) si m-a intepat o vipera (seecretara). Am fost intr-o combinatie si m-a tepuit vipera. Da si eu am intepat-o pana mi-a cazut combinatia.Si proteza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus