În data de 30.07.2018, Poliţia Municipiul Brad a fost sesizată cu privire la faptul că bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Brad, a fost victimă a unei agresiuni.

Din primele investigații, poliţiştii au stabilit că fapta s-a produs în noaptea de 30.07.2018, intervalul orar 03.00-05.00, pe strada Spitalului, din municipiul Brad, iar autorii au profitat de starea avansată de ebrietate a bărbatului, pe care l-au lovit în zona capului (după ce l-au urmărit din zona unui local în care acesta a consumat băuturi alcoolice) şi i-au sustras  portofelul în care avea 160 de euro, un card bancar şi documente personale, precum şi o geantă în care avea trei pungi de cafea, un telefon mobil şi alte obiecte personale.

În acest caz, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la agresiunea comisă asupra bărbatului de către personalul medical al Unităţii de Primiri Urgenţă Brad, iar cercetările au fost îngreunate de starea de amnezie temporară a bărbatului.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar în urma cercetărilor au identificat trei tineri din municipiul Brad, unul în vârstă de 20 de ani, altul de 27 de ani şi un minor în vârstă de 16 ani, faţă de care au luat măsura preventivă reținerii pentru 24 de ore.

Cei trei urmează a fi prezentaţi  magistraţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, poliţiştii vă recomandă să vă luaţi măsuri de precauţie, mai ales când circulaţi noaptea, la ore târzii, pe străzi pustii sau neiluminate.  Nu purtaţi în mod ostentativ bijuterii sau alte bunuri de valoare, cum ar fi telefoanele mobile. Dacă observaţi că sunteţi urmăriţi, nu ezitaţi să cereţi ajutor trecătorilor de pe stradă. Este important să vă păstraţi calmul. Neintrând în panică, veţi putea sesiza cu multă claritate intenţiile agresorului, posibilităţile de apărare sau de acţiune pentru a scăpa din zona de influenţă a acestuia.

Dacă sunteţi victima unei agresiuni, încercaţi să reţineţi multe semnalmente ale autorului şi anunţaţi de îndată poliţia; sporiţi astfel şansele de identificare, prindere şi pedepsire a agresorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus