Bărbatul a contestat la Curtea de Apel Alba Iulia decizia instanței de fond

Tribunalul Hunedoara a decis la sfârșitul lunii martie că instanța poate începe judecarea lui Alexandru Cobzaru, bătăușul care a lovit doi minori în parc, în Hunedoara, în data de 7 februarie 2021. Soluția instanței a fost următoarea:

„În baza art. 346 alin. (1) C. proc. pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 233/P/2021 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, privind pe inculpatul Cobzaru Alexandru, arestat preventiv în C.R.A.P. Deva, cercetat pentru infracţiunile de tentativă de omor prev. de art. 32 alin. 1 Cod penal rap la art. 188 alin. 1 şi 2 Cod penal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice prev. de art. 371 Cod penal, legalitatea administrării probelor, precum şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Cobzaru Alexandru. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu azi, 31 martie 2021.
Document: Hotărâre cameră consiliu    31.03.2021”. Pentru că decizia instanței l-a nemulțumit, Cobzaru a făcut contestație, aceasta urmând să se judece la Curtea de Apel Alba Iulia în data de 26 aprilie. De această dată, hotărârea instanței va fi definitivă.

De asemenea, bărbatului i-a fost prelungit și mandatul de arestare preventivă, deși el solicitase instanței să fie judecat în stare de arest la domiciliu sau sub control judiciar.

 

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Hunedoara a fost reţinut în data de 7 februarie de către poliţişti pentru 24 de ore, după ce a agresat un copil de 13 ani aflat într-un parc din localitate, trântindu-l de pământ.

Echipa de ordine publică trimisă la faţa locului a stabilit că incidentul a avut loc după ce copilul agresat şi fiul agresorului, în vârstă de 8 ani, s-au certat. La scurt timp, tatăl copilului mai mic s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ. Apoi, l-a lovit și pe fiul său de 8 ani.

Copilul agresat a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva au decis apoi să-l transfere la un spital din Timișoara. 

Pentru familia copilului de opt ani, cu a cărui mamă agresorul trăieşte în concubinaj, s-a dispus deja măsura protecţiei în cadrul unui centru maternal din municipiul Hunedoara.

Mai apoi, anchetatorii au schimbat încadrarea juridică a faptelor, Cobzaru fiind trimis în judecată pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Un răspuns

  1. Nu-i vorbă, că minorii de azi sunt niște loaze needucate și obraznice, dar ce a făcut dementul ăsta este intolerabil. Asta nu are ce să mai caute în preajma unui copil, țineți-l bine ascuns, că niște părinți adevărați îl linșau !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus