Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

→ Grea e viața după ce hunedorenii te-au concediat din fruntea Primăriei! Trebuie să împarți ziare, să umbli ca bezmeticul prin târg, să scrii pe Facebook și să plângi că ăia pe care i-ai angajat, incompetenți fiind, sunt puși să muncească. I se întâmplă lui Viorel Arion, care slujește în campania doamnei Hărău, pentru că are o țintă de atins. Dacă hunedorenii n-o votează pe doamna Hărău, el rămâne fără puțina susținere pe care o mai are ca politician.

Totuși, bietul Arion nu știe că mulți se jură că doamna Hărău a fost trimisă de PSD în PNL ca să distrugă organizația din interior. În plus, acum se ține în brațe cu Mircia Muntean, dar acesta se va scăpa de ea imediat ce rezultatul alegerilor îi va fi defavorabil. Ambii își doresc să preia șefia Organizației Județene a PNL. Nu mai e mult și cei doi se vor certa ca la ușa cortului.

→ PSD continuă să tacă, iar cine dă vreo informație despre ce se întâmplă în campanie, o pățește rău. Așa că – tăcerea e ca mierea!

→ ALDE Moloț cere în continuare ajutor. Cică disperarea e atât de mare că scorul va fi penibil în județ, încât acum fiecare membru de partid trebuie să aducă dovada că poate influența cinci oameni care să voteze cu partidul lui Tăriceanu.

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus