Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

♠ Marius Gheorghe Surgent s-a ales deputat. Ura! De la ALDE Moloț. Și dacă tot s-a ales, cu cine credeți că s-a dus la serviciu, în prima lui zi de muncă? Cu Moloț! Bântuiau amândoi prin Camera Deputaților.

La fel a făcut și Gheorghe Firczak, care i-a lăsat fiului mandatul de deputat al rutenilor, drept urmare l-a luat de mânuță și îl plimba prin Parlament să-i arate cum devine cazul. Deci, fiecare pui are tata lui!

♠ A început bătălia pentru postul de prefect. ALDE visează să-l obțină sau măcar să se îndure Laurențiu Nistor să-l ofere pe cel de subprefect. Se vehiculează atâtea nume și se spun atâtea povești.

Bine, cică prefectul și subprefectul nu sunt membri de partid. De peste 10 ani auzim aceeași poveste.

♠ La PNL e liniște deocamdată. În curând însă va începe nebunia.

Florin Roman și Eleonora Carmen Hărău visează să ajungă să dețină președinția organizației județene.

♠ Niște neni din Hunedoara visează să facă din PMP cel mai tare partid de opoziție. Ei sunt aproape șomeri, nu mai pot ciuguli nicio lucrare cu statul, dar visează.

Somn ușor!

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus