Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!
  • Și dacă ALDE Mircea Ioan Moloț ar candida pentru fotoliul de primar al municipiului Deva?
  • Răzvan Mareș (PSRo) a ieșit deja la încălzire pe margine și declară peste tot că va candida la postul de primar al Devei. Acum, să nu se accidenteze cumva înainte să înceapă competiția.
  • Consemnăm cu bucurie că Spitalul municipal din Orăştie a fost sponsorizat de Sews România cu suma de 49.000 de lei, bani din care s-a achiziționat un aparat de masaj cardiac continuu „Lucas”. De vreme ce știrea a fost însoțită de o fotografie maaaaare a primarului Ovidiu Bălan, ne-am gândit să îi aducem și noi un omagiu edilului pentru meritul deosebit de a fi acceptat sponsorizarea celor de la Sews. Acum, serios, când va tăia cineva din tupeul de 2 lei al primarilor/politicienilor care își bagă capul în poză cu forța, cotcodăcind lângă toate cuibarele?
  • Sorin Vasilescu (PSD) s-a supărat și și-a depus demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara de supărare că nu controlează tot ce mișcă în Valea Jiului. Se aude că unii colegi ai săi au fost foarte fericiți că a demisionat încât spuneau că deja beau șampanie de bucurie.

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus