Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!
 • E debandadă în Consiliul Județean Hunedoara. E depus un proiect, iar mai apoi retras sau refăcut, pentru că hârtiile sunt prost întocmite.
 • Niciun profesionist nu vrea să se lege la cap cu Spitalul Județean de Urgență. Și acolo, totul funcționează doar în virtutea inerției.
 • Dacă astăzi s-ar decide ca la Deva să fie organizate alegeri parțiale pentru postul de primar, niciun partid nu ar avea candidat gata de luptă. Oricum, toată lumea așteaptă decizia PSD, mai exact a lui Laurențiu Nistor.
 • La Lupeni, temerea mare e că Resmeriță cel mic va câștiga alegerile. Se vorbește că tocmai ca să asigure victoria mezinului, familia se mobilizează să convingă cât mai multe persoane să se înscrie în cursă. Astfel, candidatul PSD va avea șanse mari să câștige.
 • Coana Leonora se crede Mecena, dar nu e rău nici crâșmăriță. Cică de acum toate bairamurile în care sunt implicați liberali trebuie să se țină la restaurantul din dotarea familiei. De nu se va întâmpla așa, îi va băga pe toți în Comisia de Onoare și Arbitraj. Restaurantul nu-i urât, dar nici nu poți obliga pe nimeni să-l viziteze!

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

2 răspunsuri

 1. Si ca si cand debandada nu ar fi deajuns, la Spitalul Judetean Deva se pregateste “numirea” unui personaj dubios (“coleg” de apartament cu jurista spitalului!) care cica este consilierul lui Nistor, acum si al lui Bobora, dar are “sustinatori” si in alte sfere de influenta!
  Mare ti-e gradina Doamne…

 2. cetateanue@gmail.com' De la Deva spune:

  „… hârtiile sunt prost întocmite”? Păi la halul în care se fac angajările în instituțiile de stat, de unde mama dracului să ai rezultate profesionale?!
  Repet: Dacă s-ar face obiectul statistică, județul ăsta ar fi printre primele la nivelul de corupție și aranjamente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus