Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

→ În PSD Hunedoara, chiar dacă nimeni nu suflă o vorbă, lucrurile sunt cam scăpate de sub control. Se prefigurează vreo 3 tabere, care încep să se încurce între ele. În lipsa opoziției, care pare că a leșinat, e foarte bine ce se întâmplă.

→ La Hunedoara, PNL votează cu sârg orice în Consiliul Local. Cică așa le zice „Regina” și toți, cuminți, execută. Dacă o supără, e jale.

→ La Deva, treaba e cam încurcată. Toată lumea face sondaje de opinie și toate partidele se mint frumos. Care poate, își face campanie folosindu-se de funcție. Politicienii își imaginează că oamenii sunt proști și nu văd cum cel puțin doi visători la tronul lui Mircia Muntean folosesc banii publici ca să apară peste tot cam ca păduchii în frunte.

→ La Lupeni e agitație mare. Sunt acolo niște combinații de moare lumea. Interesant de urmărit rezultatul votului de duminică, 11 iunie.

→ Primarilor nu le cresc lefurile așa cum își doresc. Vai, ce tristețe pe ei! Hai să vă spunem una și mai bună, dar nu ziceți că știți de la noi! Dacă le-ar spune cineva primarilor: Fraților aveți de ales – fie salarii ZERO lei/lună și Legea achizițiilor publice rămâne în forma actuală (care vă permite să faceți achiziții directe sub 100.000 de euro – de unde vă luați voi frișca!), fie vă triplăm salariile actuale și schimbăm legea (toate contractele prin licitație publică, la vedere), ghici ce ar alege? De-aia n-are ursul coadă…

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus