Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

→ Politicienii nu vor să ne contrazică. Cică PSD a umflat un candidat în sondajul dat publicității cu vreo 14 procente. Nici liberalii nu se lasă și vor să stabiliească rezultatul unui sondaj, după cum urmează: pe locul I – Tiberiu Balint, pe 2 – Florin Oancea și pe 3 – Dorin Gligor, deși ordinea ar fi taman pe dos.

→ Vor fi sau nu alegeri la Deva? Vor fi dacă „sfântul” e mai tare decât „șorțulețele”. E posibil așa ceva? Cam exclus!

→ După rezultatele penibile de la Lupeni și Sălașu, ALDE Moloț poate rămâne și fără nominalizarea pentru postul de subprefect. Oricum, având în vedere și agitația de la București, e clar că nimeni nu se grăbește să dea celor de la ALDE o sinecură.

→ Gurile rele spun că „regina – coana Leonora” a încurcat treburile pe la Lupeni, băgându-se inutil în seamă. Sau poate nu chiar inutil?

→ După cum vă spuneam, în PSD Hunedoara se tulbură apele. Va începe războiul fratricid. Băieții își vor spune multe. Va fi mai mare dragul să îi vedem cum își dau la tibie. În primul rând, răspândacii spun că „sfântul” și cu „nănașa” încearcă să-l zboare din partid pe „tati”. Cei doi sunt sunt tare năcăjiți că „tati” nu se consultă cu PARTIDUL și face totul de capul lui.

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus