Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

→ Liniștea vacanței lui Viorel Arion, fostul primar din Hunedoara, a fost spartă de niște băieți DNA care au ajuns la primărie, de unde au cerut o groază de documente ce au stat la baza construirii ștrandului orașului. Am aflat că ar fi ridicat deja câteva bibliorafturi de hârtii. O păsărică ne-a ciripit că „băieții” au informații potrivit cărora la construirea scăldătoarei s-ar fi dat prea mulți bani.

→ Încă una, scurtă, tot despre nenea Viorel Arion. Cică s-a făcut student și l-a prins profa cu fițuica la examen. (Pauză de râs) S-a gândit să meargă la cacealma, așa că s-a pus cu tupeu în prima bancă, asemeni premianților, să pară sigur pe el. Profa l-a văzut și l-a executat scurt: Ieși afară! Cât de tare…!

→  Alt primar căruia, se spune, îi bate inima mai tare zilele acestea este Mihai Irimie, de la Șoimuș. El se jură că-i negustor cinstit, dar bârfa e că procurorii DNA strâng lațul tot mai mult în jurul lui. Cică se dau declarații, oamenii încep să toarne de frică să nu ajungă în loc cu răcoare în pragul iernii. Cine are ceva de zis, să zică acum, fraților, că regretele ulterioare și lacrimile amare nu folosesc la nimic!

→  Alți primari sunt preocupați de mântuirea sufletului, de înălțarea spirituală. Florin Cazacu, de la Brad, a plecat în pelerinaj. Nu, nu e o figură de stil. Inspirat de „Jurnalul unui mag” (Paulo Coelho), Cazacu e hotărât să ia la pas cei 800 de kilometri ai celebrului pelerinaj de la Santiago de Compostela. În vara trecută, același Florin Cazacu s-a cățărat vitejește pe Mont Blanc. Fraților, nu vă mirați! S-a pregătit pentru iernile geroase și fără căldură din casele brădenilor, „antrenamentele” primarului sunt de înțeles și bine venite. Totuși, cam greu și costisitor, nu credeți? Nu ar fi mai simplu să rezolvați o dată cu încălzirea la Brad, să scăpați de concediile astea „chinuitoare”?

→  Încheiem seria aleșilor cu primarul municipiului Deva, „în calitatea lui de primar”. Atât de intens trăiește Ovidiu Moș clipa destinului – care l-a propulsat, ca prin vis, pe fotoliul de edil -, încât își începe fiecare postare pe Facebok cu cuvintele „În calitate de primar am fost la… / m-am întâlnit cu…”. Asta ca să ne intre bine în cap, da? Deci, cine e primar la Deva? Hai, cu toții, în cor: Ovidiu Moș este, în calitate de primar, desigur!

→  Ajungi greu la Mănăstirea Prislop, că drumul e praf, dar merită efortul. S-a căznit și ministrul Agriculturii acum vreo două săptămâni, și uite ce producție bună la hectar avem la grâu și floarea soarelui! Sfinte Arsenie, pleacă te rugăm urechea și la rugăciunile ăstora de pe la noi, primari și parlamentari, că se duce județul nostru pe râpă! Că numai tu poți ne mai poți salva de atâta incompetență și hoție.

→  Tristețe mare pe la partide. Șefii și-au văzut de ale lor toată vara, supușii mai așteaptă încă să capete ceva posturi pe la stat. Nimic nou sub soare. La PNL e liniște pentru că acest partid aproape că nu mai există prin județ, iar la PSD toată lumea e tensionată, semn că nu prea e pace sub 3 trandafiri.

→  Afacerile merg și ele greu, firmele de casă abia capătă de lucru. Nasol, nasol. Să vină toamna, să ne facem că lucrăm și banii să-i încasăm! – e deviza „băieților deștepți!”.

Materialele din această rubrică au la bază informații obținute pe surse și sunt prezentate sub formă de PAMFLET. A se trata ca atare!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus